La mort de Sòcrates, el manga (Català)


Título original: La muerte de Sócrates, el manga
Guion: Jun Matsuura
Dibujo: Jun Matsuura
Editorial española: Herder Editorial
Colección: La otra h
Formato: Tomo (120x163) rústica (tapa blanda)
Sentido de lectura: Occidental
Números en castellano: 1 (serie completa)

Números editados

La mort de Sòcrates
200 páginas en B/N
9,95 €
Abril 2018

Sinopsis de La mort de Sòcrates, el manga (Català)


En La mort de Sòcrates, el lector trobarà un apropament a la vida i figura de Sòcrates, i, a més, el relat d’un dels seus moments més àlgids i els quals marcaràn per sempre la historia de la filosofia.

Aquest manga ens presenta la figura de Sòcrates: la seva vida, el seu pensament i, especialment, l’episodi de la seva mort. Està basat en els tres diàlegs platònics que tracten de més a prop el tema del judici i la condemna a mort d’aquest gran filòsof de l’Antiguitat: la Defensa (que explica el judici i els arguments amb els quals Sòcrates es defensa a si mateix), el Critó (que transcorre durant el seu empresonament i tracta sobre l’esperit de les lleis i la justícia) i el Fedó (que parla sobre la mort i la teoria platònica de l’ànima, i transcorre durant l’últim dia de la vida de Sòcrates).

Amb aquests textos, la veu de Sòcrates interpel·larà el lector perquè es comenci a preguntar qüestionar, ja sigui sobre si mateix, la societat, el sentit de la justícia o la veritat, obrint-se així el camí cap a un saber crític i raonat.

Las imágenes incluidas en esta web son Copyright © de sus respectivos autores.
Diseño web y base de datos Copyright © 2002-2024 listadomanga.es
Cambiar configuración de privacidad

Página generada en: 0.076491 segundos