« »

Novedad de Símbol Editors para el 29 de Mayo de 2024

24 de mayo de 2024 por Listado Manga

Símbol Editors nos trae la próxima semana su primer manga en catalán con el tomo único Ànima Vertical (The Big Wall) de Kunihiko Yokomizo con dibujo de Yoji Kamata. Un recopilatorio que contiene 7 historias de montaña inspiradas en el alpinista Yasushi Yamanoi, que ganó el Piolet de Oro de 2021 por toda su trayectoria profesional.

«Yasushi Senji és un jove professor, pintor, guia de muntanya i alpinista de renom. Fa uns quants anys que s’entrena de valent per enfrontar-se a la cara oest del Mont Thor: una paret vertical de 1250 metres situada a l’illa de Baffin, al Canadà. Era el somni que compartia amb el seu amic Fukada, que va desaparèixer al seu costat als vessants de l’Everest.

Des de les parets del Japó fins als gegants de l’Himàlaia, acompanyem en Senju a través de set històries on la vida i la mort es troben l’una amb l’altra; històries que ens permeten explorar els motius, sovint amagats, que empenyen els muntanyencs a aventurar-se als cims. Les ambicions i les emocions es barregen sense treva i la passió dicta les regles d’una pràctica on el compromís no admet cap concessió.»

Escribir un comentario