« »

Símbol Editors licencia Ànima Vertical de Yojo Kamata y Kunihiko Yokomizo en catalán

8 de abril de 2024 por Listado Manga

El pasado jueves pudimos saber a través de un tuit de Guía del Cómic que la editorial catalana Símbol Editors había licenciado el manga Ànima Vertical (The Big Wall) de Yojo Kamata y Kunihiko Yokomizo en catalán, que la propia editorial confirmaría unos minutos más tarde. Este tomo único tiene prevista su salida para finales de mayo de este mismo año.

ÀNIMA VERTICAL

(The Big Wall)

Tomo único de Yojo Kamata y Kunihiko Yokomizo

Yasushi Senji és un jove professor, pintor, guia de muntanya i alpinista de renom. Fa uns quants anys que s’entrena de valent per enfrontar-se a la cara oest del Mont Thor: una paret vertical de 1250 metres situada a l’illa de Baffin, al Canadà. Era el somni que compartia amb el seu amic Fukada, que va desaparèixer al seu costat als vessants de l’Everest. Des de les parets del Japó fins als gegants de l’Himàlaia, acompanyem en Senju a través de set històries on la vida i la mort es troben l’una amb l’altra; històries que ens permeten explorar els motius, sovint amagats, que empenyen els muntanyencs a aventurar-se als cims. Les ambicions i les emocions es barregen sense treva i la passió dicta les regles d’una pràctica on el compromís no admet cap concessió.

Más información en el X-Twitter de Guía del Cómic y Símbol Editors.

Escribir un comentario