« »

Novedad de Kaji Manga para el 14 de Septiembre de 2023

14 de septiembre de 2023 por Listado Manga

Hoy mismo, Kaji Manga ha puesto a la venta el tomo único Un estiu a Tsurumaki en catalán. Una obra creada por Shinya Komatsu con toques de surrealismo, plantas extrañas, flores, insectos y personajes entrañables.

«En Mitsuru Mikuri és un estudiant de quart de primària que viu a Tsurumaki, una petita ciutat de províncies. El darrer dia de classe abans de les vacances d’estiu, en Mitsuru es deixa la motxilla a l’escola. Quan hi torna per recollir-la, es posa a parlar amb els follets que viuen en un jacint d’aigua que havia quedat arraconat a l’aula. Des d’aquell instant comencen a succeir tot de coses meravelloses al voltant d’en Mitsuru…

Aquesta és la història d’un estiu a Tsurumaki, un lloc un punt peculiar on viu el petit Mitsuru.»

Escribir un comentario