« »

Panini Manga licencia Berserk de Kentaro Miura y Studio Gaga en Catalán

28 de marzo de 2023 por Listado Manga

Panini Manga a través de su web y las novedades de cara al mes de junio ha dado a conocer la licencia de la serie Berserk de Kentaro Miura y Studio Gaga en catalán. La serie será editada en formato maximum con las mismas características que en castellano.

BERSERK

(Maximum)

Serie abierta de Kentaro Miura y Studio Gaga

En Guts és un guerrer vestit de negre de cap a peus que va equipat amb una espasa més alta que ell mateix i un contundent braç ortopèdic de ferro. Al seu pas es formen rius de sang i els cadàvers s’amunteguen. L’elf Puck rep l’ajuda de l’enigmàtic espadatxí quan es troba en un destret i, arran d’això, decideix començar a seguir-lo. En Puck, impressionat per l’increïble poder d’en Guts, s’esborrona en veure el món de malson en què habita el guerrer. Eixams d’espectres miren de barrar-li el pas cap al seu objectiu… I què és l’estigma que té al clatell!? Deu ser això el que l’empeny a buscar venjança!?

Escribir un comentario