« »

Kaji Manga licencia Dodoma, Grendel, orange, Kijin Gentosho y Badducks en catalán

29 de septiembre de 2022 por Listado Manga

Llega Kaji Manga, un nuevo proyecto editorial dedicado a ediciones en catalán que nace de la colaboración entre Grup Enciclopèdia y Arechi Manga.

El pasado martes a través de un directo de El Racó del Manga anunciaron sus 5 primeras licencias, que saldrán a partir de diciembre de este año coincidiendo con el 28 Manga Barcelona.

Las primeras de ellas son Dodoma, una serie de tan solo 3 tomos creada por Jun Shiraishi, y Grendel, también de 3 tomos y creada por Mako Oikawa.

Nos sorprenden con la licencia de orange de Ichigo Takano, que ya se edita en castellano por Tomodomo, con la intención de sacar sus 7 tomos.

Por último veremos las series Kijin Gentosho de Motoo Nakanishi y Yuu Satomi con 3 tomos y abierta, y Badducks de Touryuumon Takeda con un total de 4 tomos.

DODOMA

Serie completa de 3 tomos de Jun Shiraishi.

En Mana és un belluguet que viu sol amb el Shino, el seu germà gran, a una ciutat anomenada Orbis, de només tres-cents habitants. Orbis sembla una torre impenetrable, i en el seu centre hi ha l’arbre de la vida, que permet que els habitants sobrevisquin. De sobre, un dia, un puny gegantí travessa la paret de la torre, i en Mana i en Shino s’hauran de refugiar al capdamunt de l’edifici… i hauran de dur a terme un terrible sacrifici per assegurar la supervivência de la seva ciutat.

 

GRENDEL

Serie completa de 3 tomos de Mako Oikawa.

En el passat, els dracs dominaven la Terra, i tothom patia pel mal que podien causar, fins que un llegendari cavaller va aconsequir matar el primer drac. A partir del seu exemple, molts altres cavallers es van atrevir a fer el mateix i van delmar la població de dracs. Molts anys després, a la cavaller Camèlia li encarreguen una perillosa missió: entregar sa i estalvi un cadell de drac blanc al país que s’ha ofert a protegir-lo… o morir acusada d’alta traïció.

 

orange

Serie completa de 7 tomos de Ichigo Takano.

Al començament del curs, la Naho rep una carta molt llarga… que li envien des del futur! L’ha escrita ella mateixa deu anys després, i en ella descriu tots els esdeveniments que li passaran a l’adolescent en els mesos vinents. A la noia li costa creure-ho, però de seguida tot el que explica es fa realitat: l’arribada d’en Kakeru, petits detalls que confirmen la veracitat de la carta, com l’elecció o no de participar en un partit de softbol o el moment exacte en què s’enamora d’en Kakeru. Què farà la Naho amb la carta? Canviarà el seu futur gracies a ella?

 

KIJIN GENTOSHO

(Título por determinar)

Serie abierta de 3 tomos de Motoo Nakanishi y Yuu Satomi.

Durant el període Edo, un jove querrer anomenat linta té com a missió protegir la sacerdotessa Itsuki del santuari del llogaret de Kadono dels dimonis que volen segrestar-la. Un encontre amb un dimoni que té poders misteriosos li revelen informació del futur, i en Jinta haurà de començar a viatjar a través del temps per salvar sempre la sacerdotessa, sigui quina sigui l’era on es trobi… i brandant sempre una arma terrible: una espasa matadimonis.

 

BADDUCKS

Serie completa de 4 tomos de Touryuumon Takeda.

Una histôria Cyberpunk on un home es converteix en un ciborg a causa d’un deute dels seus pares i una dona creada a partir d’un experiment per crear una espécia de larga vida han d’escapar de la yakuza perque han robat un maletí ple de diners. El principal problema: en lloc de diners, al maletí hi havia un nadó. Comença així una fugida frenética i còmica, on aquesta estrafolària parella haurà d’aprendre a conviure, sobreviure… i criar un petit.

Más información en el directo de YouTube de El Racó del Manga y en el twitter de Kaji Manga.

Escribir un comentario