« »

Plan de publicación de Naruto en catalán

5 de marzo de 2013 por Listado Manga

Ayer leíamos una nota de prensa en el blog de C de Cómic donde Planeta anuncia su plan de publicación de Naruto en catalán para ponerla al día con la edición en castellano y reimprimir los tomo agotados:

«Amb l’objectiu de satisfer a tots els seguidors del manga Naruto traduït al català, durant els propers mesos i fins el Saló del Manga d’enguany, publicarem tots els números que manquen per equiparar-se a l’edició en castellà.

Així, editarem de bell nou els capítols 55 a 64 i reimprimirem aquelles entregues anteriors que estan esgotades en l’actualitat, ja sota el segell Planeta DeAgostini Còmics. A més, per tal de poder assegurar la continuïtat sostinguda de la versió catalana de la col·lecció, el preu també serà el mateix que el de la castellana.

Pla de publicació:

NOVETAT (WEB DISTRIBUCIÓ AMB LA RESTA DE NOVETATS DEL MES)

Juny: Naruto 55-56
Juliol: Naruto 57-58
Setembre: Naruto 59-60
Octubre: Naruto 61-62
Novembre: Naruto 63-64

REIMPRESSIÓ (ESGOTATS)

Maig: 1,2,3,4
Juny: 7,14,16,17
Juliol: 18,21,22,23
Setembre: 26,28,29,30

El pvp en català serà el mateix que en castellà : 7.50€ ( excepte els que resten en stock de la anterior editorial EDT/GLENAT ).

Esperem que sigui unes bones notícies per vosaltres !»

Escribir un comentario