Strawberry Moon. La filla de la lluna (Català)


Título original: Strawberry Moon. La hija de la luna
Ilustraciones: Laia López
Texto: Laia López
Editorial española: Fanbooks
Colección: Ficció
Formato: Libro (190x260) cartoné (tapa dura)
Sentido de lectura: Occidental
Números en catalán: 1 (serie completa)

Números editados

Strawberry Moon.
La filla de la lluna
192 páginas a color
15,95 €
13 Noviembre 2019

Sinopsis de Strawberry Moon. La filla de la lluna (Català)


Laia López, la jove il·lustradora del moment que arrasa en l’àmbit mundial, publica la seva primera obra en solitari, una novel·la gràfica juvenil, en dos volums, sobre sirenes.

La Diana és una sirena filla de la Lluna que quan fa divuit anys decideix sortir a la superfície per viure com els humans. Al campus universitari coincideix amb l’Edlyn, en Mako, l’Illa i en Lluc, altres éssers com ella. Sota les aigües de la llacuna, la Diana sempre havia estat sola, però ara té grans amics amb qui compartir el dia a dia. A més, hi ha l’Eiden, un humà molt simpàtic a qui té moltes ganes de conèixer més a fons... No obstant això, la seva amistat amb ell podria fer perillar la vida de totes les sirenes i els tritons del planeta.

Mentrestant, al campus estan passant coses d’allò més estranyes. Desapareixen alumnes, i l’Illa sospita que al darrere hi ha els merrows, una altra espècie de sirenes capaces d’arrabassar les ànimes dels humans. Però fa molts anys que els merrows respecten el pacte de pau establert pel consell de la llacuna; per què l’haurien de trencar justament ara?

Las imágenes incluidas en esta web son Copyright © de sus respectivos autores.
Diseño web y base de datos Copyright © 2002-2024 listadomanga.es
Cambiar configuración de privacidad

Página generada en: 0.082510 segundos